A tibeti kultúra évente négy ilyen különleges napot tart számon, amelyeket "nagy" Buddha napoknak is nevezett. Ezeken a Buddhista ünnepnapokon a pozitív cselekedetre és a pozitív gondolatokra való törekvés gyakorlása tízmilliószorosan hat, és ebben segítségünkre lehetnek az elvégzett spirituális gyakorlatok, közös meditációk.

Ezen a napon végzett speciális meditációnk segít abban, hogy megtisztítsuk magunkat a negatív energiáktól, miközben feltöltődünk pozitív energiákkal, ami segít, hogy bevonzhassuk életünkbe azt, amire vágyunk. Egy olyan belső munka, aminek hatására fejlődik tudatosságunk, és az életminőségünk lelki és fizikai szinten is emelkedik.

2021-ben ezeken a napokon minden teremtés-ed 10 milliószoros erővel hat:

Február 27. Szombat

Május  26. Szerda

Július 14. Szerda

OKtóber 27. Szerda

 

Minden megnyilvánulásod és tetted következménye tízmilliószorosan hatnak és hatnak vissza rád. Ezért ha negatív érzelmeid, gondolataid merülnek fel, nyilvánítsd ki, hogy elengeded őket. A nehézségeket okozó feladatok és történések feloldását is érdemes erre a napra időzíteni.

Szólj minél több embernek, hogy ők is tudatosak lehessenek ezeken a napokon, és gyertek el délután öt órára egy közös teremtő és tisztító meditációra. (mindössze egy óra alatt megnyithatod szívedet és akaratodat a benned nyugvó tiszta fény felé)

 

Százszoros napok, jó tudni:

minden telihold és újhold napja százszoros erővel bír az egyén karmájának szintjén, ezért ezeken a napokon amit mondunk, adunk, vagy teszünk, azt százszorosan kapjuk vissza. Minden visszaszáll ránk. Figyeljünk ezekre a napokra is és csak olyat adjunk, amit mi is szívesen elfogadnánk. Figyeljünk arra is, hogy ilyenkor sokkal érzékenyebbek vagyunk

 

 

Honlapunkon cookie-kat használunk, amik segítenek a legjobb szolgáltatások nyújtásában. Részletek az Adatkezelési Tájékoztatóban.