A vidéki hangulat, a nyugalom és a friss levegő egyszerre valósul meg szállásunkon, ezt biztosan tudjuk ajánlani Önnek!

A KultúrÉlet Vendégházai-, Pajtája-, és Sátorhelye szálláshelyek Kétegyháza központjában egy 1600 m2-es telken, egy családi ház udvarán találhatók. A vendégházakban hangulatosan kialakított modern szobák hűen illeszkednek a falusi környezetbe. Felszerelt konyhával, étkezővel, saját fürdőszobával, a hozzátartozó nagy terasszal.

A pajta nyári időszakban igazi élményt nyújt mindazoknak, akik szívesen próbálnak ki valami újat, ismerkednek meg régi berendezési tárgyakkal használat közben, és különleges élményekre vágynak.

Az udvaron sátorozási lehetőséget is biztosítunk (saját sátrakban) azoknak a kedves vendégeiknek, akik a természet közelségére jobban vágynak.

Az egyik vendégházban kényelmesen két felnőtt és két gyermek, a másikban három személy fér el, a pajtában hat, maximum nyolc fő részére tudunk szállást biztosítani.

Kétegyházáról könnyen megközelíthetők Békés megye legnagyobb városai, valamint Arad reptere, Erdély főbb nevezetességei. A Gyulai Vár, és Gyula város gyógyvize méltán országos hírű, de a parajdi sóbarlang élettani hatása is vitathatatlan.

Kétegyháza Nagyközség, Gyula és Békéscsaba vonzáskörzetében, számtalan turisztikai látványossággal, Andrássy-Almásy kastéllyal, Román Nemzetiségi Tájházzal, a település hagyományait bemutató Gyűjtemények Házával, és az országban is egyedülálló, a gödöllői mezőgazdasági gépgyűjteményhez tartozó múzeummal várja az idelátogatókat.

A közeli Körös-Maros Nemzeti Park természetvédelmi területei kultúrtörténeti és tájképi értékkel bírnak, számos védett növényfaj még fennmaradt utolsó élőhelyei, vonuló-, és az ország más területein ritka fészkelő madarak figyelhetők meg.

A határ közelsége miatt, Erdélyi túrák megszervezéséhez is kiválóan alkalmas szálláshelyük.

5741 Kétegyháza, Széchenyi u. 46., tel.: +36 30 411 8693

 

 

Honlapunkon cookie-kat használunk, amik segítenek a legjobb szolgáltatások nyújtásában. Részletek az Adatkezelési Tájékoztatóban.