Hozzájárulok ahhoz, hogy a KultúrÉlet és Tömegsport Egyesület a megadott adataimat tárolja az esemény-adatbázisában, valamint elismerem, hogy a fent megadott adatok a valóságnak megfelelnek.

Elfogadom, hogy az eseményről készült film- és képanyagokon, az internetes vagy televíziós közvetítésben, valamint azok reklámcélú felhasználásában (pl. plakát, szórólap, stb.) szerepelhetek, és ezért ellenszolgáltatást nem kérek.

Felelősséggel kijelentem, hogy egészségi állapotomat rendszeres orvosi vizsgálatokon ellenőriztetem, és az eseményen felkészülten, egészségesen veszek részt. Betegen, lázasan, éhgyomorral nem állok rajthoz. Tudomásul veszem, hogy a KultúrÉlet és Tömegsport Egyesületet nem terheli felelősség a rossz állapotból, vagy nem megfelelő felkészültségből, rejtett betegségekből adódó sérülésekért, egészségügyi problémákért, és az eseményen történt egyéb más okból eredő sérülésekért.

Tudomásul veszem, hogy az eseményen kizárásra kerül az a versenyző, aki nem teljesíti a verseny – szervezők által kijelölt – teljes távját, rajtszámát összehajtva, letakarva vagy nem a mellére tűzve viseli, vagy kerékpáros/görkorcsolyás segítségét veszi igénybe.

Tudomásul veszem, hogy a regisztrációs adatlap hiányos vagy pontatlan kitöltéséből adódó problémákért (pl. ebből kifolyólag az eredménylistán, illetve a díjazottak listáján nem szerepelek, továbbá a sorsolásból kimaradok, stb.) a KultúrÉlet és Tömegsport Egyesület nem vállal felelősséget.                                                         

Visszavonásig hozzájárulok, hogy a KultúrÉlet és Tömegsport Egyesület részemre levélben, e-mailben, sms-ben információs és egyéb anyagokat küldjön. (Olyan eseményekkel kapcsolatban, melyekre neveztél, bizonyos anyagokat, mint műsorfüzet, eredményfüzet, oklevél, vagy az adott eseménnyel kapcsolatos nélkülözhetetlen információ, mindenképpen elküldünk számodra, akkor is, ha itt nemet jelölsz, mert ezek az anyagok a nevezési díjért nyújtott szolgáltatás részét képezik.) A nevezési díj befizetését a hozzájárulásod megerősítésének tekintjük.

Honlapunkon cookie-kat használunk, amik segítenek a legjobb szolgáltatások nyújtásában. Részletek az Adatkezelési Tájékoztatóban.