Kedves Látogató!

Szeretettel köszöntelek, az alábbi pár gondolattal szeretnék neked bemutatkozni!

Gyermekkorom emlékképei csodálatosak, élményekben gazdag, felhőtlen boldog évekként jelennek meg. Mindig volt hol játszani, és mindig kedves és szerető emberek vettek körül. Szüleim és nagyszüleim gondoskodó nevelésének köszönhetően minden vágyam teljesült! Köszönet érte!

A érettségi után, nagyra törő álmokkal dolgozni akartam. Persze később rájöttem, hogy a tanulás nem is olyan rossz dolog, ezért szinte megszállottan elkezdtem a különböző területek megismerését, a végzettségek halmozását. Így számos terület: mint a kereskedelem, a vendéglátás után jött a humán terület is, bölcsész diplomát szereztem. (egy ismerősöm azt mondta egyszer, hogy „amióta engem ismer, én folyamatosan tanulok” és ismerjük egymást már kb. 25 éve, és még most is tart a tanulásom)

Budapestre kerülve pedig megtérült minden tanulással töltött idő, karrierem szépen ívelt felfelé, elismerések, felkérések és kitüntetések sora várt rám, majd mindezen területek oktatói tevékenységére is felkérést kaptam.

Jelenleg pedig már egy különleges (a materiális léthez nem kapcsolódó) világról is rendelkezem végzettséggel. A metafizikai akadémia biztosította számomra annak az új útnak az alapjait, amit kiegészítve a modern  pszichológiai szabadegyetemen tanultakkal megalapozta az új gondolkodásmódomat.

Amiben számíthatsz rám:

energetikai kezelések: tibeti hangtál terápia

aura- és csakratisztítás

angyalokkal való kommunikáció, jövőkép elemzés

léleklátás és érzékelés, itt maradt lelkek átkísérése

tértisztítás otthon

számmisztika

kristályterápia

feng shui

 és az mára már biztos, hogy további tanulmányokat is ezen a területen kívánok folytatni.

 

Köszönöm, hogy időt szántál e pár sor elolvasására, szívesen beszélgetek mindezekről veled. Keress fel bátran!

Legyen Kellemes Napod!

Gulyás Edit

Honlapunkon cookie-kat használunk, amik segítenek a legjobb szolgáltatások nyújtásában. Részletek az Adatkezelési Tájékoztatóban.